Watch this watch!

My Precious

Jeg er så meget fan af mærket ACE OF FACE, deres produkter er bare så herlige og tilfredsstillende. Bare lige for gøre Jer opmærksom på mit yndlingsprodukt fra Ace of Face, er det deres sorte mascara; Premium no. 1.
Den fuldender virkelig ens øjenvipper, og lever helt igennem op til dens beskrivelse:

“Til lange og tynde øjenvipper. 8 gange mere volumen. Sort”

Det kan godt være at ens øjenvipper ikke bliver så fyldige med denne mascara, men den giver en forlængelse, som ingen andre mascara jeg endnu har prøvet kan give. Man kan jo altid supplere med en mascara der giver fylde, så man opnår et endnu mere perfektionistisk look. Børsten i mascaraen er samtidig meget store og fyldige, men er med til at give et fabelous look til dine vipper.
Hvis du ikke allerede har prøvet Ace of Face, vil jeg råde dig til at prøve det, bare én enkelt gang. Produkterne er ikke i den dyre ende, nej en mascara koster 78 kr. lige til at overskue. Deres levering af produkter er intet andet end: SUPER,  dagen efter bestilling var pakken i min postkasse.

Selvom der ikke er det største udvalg af mascaras og eyeliners, er der lige dem, som man skal bruge. Både til fest, hverdag og uanset om du har korte eller lange vipper i forevejen.
Giv deres side et visit her, du vil ikke fortryde det!

Desktop

*’Cecilie’Schmidt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Watch this watch!